Home

Slide Minőségi megoldás
a nyomdaiparban
30 éve!
OOK-PRESS KFT. VESZPRÉM Szolgáltatásaink
Slide nyomdai kivitelezés ook press Forduljon
hozzánk
bizalommal!
Mert jól nyomjuk! Kapcsolatfelvétel
Slide minőségi nyomdai termékek ook press Adhatunk egy jó
árajánlatot?
Partnerek vagyunk
a megvalósításában!
Árajánlatkérés

Nyomdai kivitelezés

Teljes körű nyomdai szolgáltatások
"MERT JÓL NYOMJUK..."

Nyomdai kivitelezés - ook press nyomda veszprém
Keressen minket, vágjunk bele együtt!

Nyomdai kivitelezés kiváló minőségben

Nyomdai kivitelezés, reklámdekoráció készítés, minőségi nyomdai termékek, teljes körű nyomdai szolgáltatások a tervezéstől a szállításig. Megbízható, ügyfélbarát gyártót, nyomdát keres reklámanyagai elkészítéséhez? Szerencsések vagyunk, mert abból élünk, amit szeretünk. Innovatívak és vállalkozó kedvűek vagyunk. Széles spektrumon mozgunk. Számos cégnek és magánszemélynek segítettünk már megtervezni és kivitelezni vízióját, az Ön megkeresését is a szívügyünknek tekintjük!
Adhatunk egy jó árajánlatot?

ÁrajánlatkérésGoogle Maps TérképItt vagyunk megtalálhatóak!
Vágjunk bele együtt!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Bérnyomtatás, bérkötészet.
Tördelés és szerkesztés.
Céges arculati elemek tervezése.
Nyomdai tanácsadás angol és német nyelven.
Szállítás háztól-házig.
Védőcsomagolás, dobozolás.
Árajánlatkérés
Mi ezt mondjuk

Magunkról!

“Szakértelem és gondoskodó odafigyelés. Ezt adjuk mi hozzá a legkisebb megrendeléshez is. Csúcstechnológia mellé gyakorlati tudást és emberi támogatást is nyújtunk. Mert az elégedett megrendelő duplán számít.”

Szathmáry Bálint – Belföldi és külföldi kapcsolatok

“Szerteágazó termékkörünknek köszönhetően nálunk megtalálhatóak az egyedi gyártású és a klasszikus nyomdai termékek is. Grafikai megoldásaink mindenki számára újdonságot és különleges megjelenést jelentenek. ”

Szathmáry Gergő – Belföldi és külföldi kapcsolatok

“A mi nyomdánknak szíve van. Mert szívvel csináljuk. Tapasztalatom szerint csak azt érdemes és azt lehet jól csinálni, amibe az ember a szívét, lelkét beleadja. Annak örülök, hogy ez nálunk nem csak rólam szól, hanem a családomról és minden kollégámról. Ettől lesz az, amit csinálunk, igazán jó. ”

Szathmáry Attila – Ügyvezető

Népszerű

Nyomdai szolgáltatásaink

Szakértelem és gondoskodó odafigyelés. Ezt adjuk mi hozzá a legkisebb megrendeléshez is. Csúcstechnológia mellé gyakorlati tudást és emberi támogatást is nyújtunk. Mert az elégedett megrendelő duplán számít.

Felmérés, tervezés Az árajánlat kérést grafikai tervezés, szükség esetén helyszíni felmérés követi. A felméréstől a tervezésen át a megvalósításig mindenben segítünk Önnek. Kötészet Főbb típusai: cérnafűzés, irkafűzés (gerincragasztás), ragasztókötés, normál és dupla spirálozás, irkafűzés stb.... Arculattervezés Naptár készítés Naptár készítés professzionális nyomtatással, a tervezéstől a kivitelezésig. Fali-, asztali-, poszter- és kártyanaptárak, nagy tételben is, gyorsan és olcsón. Jármű és üzlet dekoráció Vállaljuk üzletek, kirakatok, illetve gépjárművek dekorációjának megtervezését és kivitelezését egyedi igények alapján. Arculattervezés Betűkivágás A betűkivágás, más néven fóliavágás vagy plotterezés. Az egyik legegyszerűbb de annál hatékonyabb dekor eszköz beltérre és kültérre egyaránt. reklámdekoráció Ezüst és arany fóliázás Ha kiemelkedő látványra van szükség. Fémesen csillogó, valódinak ható arany és ezüst felületek nyomtatása, mely exkluzivitást, magas minőséget sugall. reklámdekoráció ook press Matricázás, címkézés Készülhet papír vagy műanyag alapú öntapadós anyagra. Vághatjuk teljesen egyedi, általad elképzelt forma és elképzelés szerint. Spirálozás Közkedvelt kötészeti eljárás az üzleti életben (brosúrák, termékismertetők, prezentációk) és a diákok életében (jegyzetek, tankönyvek, tanulmányok). Dekorációs és reklámtáblák Kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas, egyedi elképzelés szerinti grafikával, habosított műanyag vagy dibond reklámtábla és cégér gyártás. Kartonbútor gyártás A termékek teljes felülete nyomtatható, így teljesen egyedi, a megrendelő számára szükséges grafikával kerülnek előállításra. Kényelmes, környezetbarát és praktikus.

Nézze meg aktuális híreinket, újdonságainkat.

Nem rendelt még tőlünk? Nem ismeri a nyomdai szakkifejezéseket? Megismerkedne szolgáltatásainkkal? Íme egy blog, ami segít eligazodni a nyomtatás világában. Célunk, kiváló minőségű nyomdai szolgáltatás nyújtása ügyfeleinknek. Szerencsések vagyunk, mert abból élünk, amit szeretünk. Innovatívak és vállalkozó kedvűek vagyunk. Széles spektrumon mozgunk, az Ön megkeresését is a szívügyünknek tekintjük!

Aktuális híreink
Minimum 4 karakter
Nyomdasor Item Removed. Undo Kuponkód
  • No products in the cart.